Eerste bodykit voor Porsche Macan

Porsche Macan Ursa 2014
De Macan heeft een metamorfose door Topcar ondergaan. De Russen vonden de compacte SUV kennelijk te veel in de schaduw van grote broer Cayenne staan, want ze hebben de Macan flink onder handen genomen. Wie de mogelijkheden die Porsche Exclusive biedt niet toereikend vindt, kan voortaan dus bij de tuners in Rusland terecht.

Met het complete pakket krijgt de Macan zowel vóór als achter nieuwe bumpers en spoilers. Ook zien we sideskirts, extra brede wielkasten en een andere grille, en het achterwerk is voorzien van een diffuser, waardoor de kleine SUV een stuk agressiever oogt. Bovendien wordt de 'Porsche Macan Ursa 2014' van extra luchtroosters voorzien, bijvoorbeeld in de motorkap. Het interieur van dit voorbeeldmodel is in een opvallend paars jasje gestoken, uiteraard gecombineerd met Ursa-logo's en carbon-afwerking.

's Werelds eerste bodykit voor een Macan, zoals Topcar claimt, is op de internationale motorshow van Moskou gepresenteerd. Topcar biedt voor de bodykit twee varianten; met of zonder carbon-onderdelen. Het verschil in prijskaartjes? Ruim 3.000 euro. Vind je al dat carbon iets te veel van het goede, dan betaal je 12.680 euro. Voor een beetje extra carbon ben je 16.080 euro kwijt.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum