Dít kost de Audi TTS

45 TFSI ontvangt ook prijsstickers

Audi TTS

Audi heeft laten weten welke bedragen het voor de voorlopige topversie van de vernieuwde TT wil ontvangen.

Eind december publiceerde Audi het eerste deel van de prijslijst van de vernieuwde TT. De gefacelifte TT, die voornamelijk onderhuids werd herzien, wisselt vanaf € 51.300 van eigenaar. Voor dat geld krijg je de TT Coupé 40 TFSI met 194 pk sterke 2.0 viercilinder onder de kap. Nu weten we ook wat TTS moet gaan kosten, tot de komst van de vernieuwde TT-RS de topversie van de TT-familie.

De TTS heeft een 306 pk sterke viercilinder in zijn neus, een blok dat zijn vermogen in alle gevallen middels een S tronic 7-transmissie over alle vier de wielen verdeelt. De Coupé TTS kost minimaal € 76.620. Liever de TTS Roadster? Reken dan op een prijskaartje van € 78.620. Verder is nu ook bekend wat de reguliere TT 45 TFSI Quattro moet opbrengen, Audi communiceerde eerder immers alleen de prijs van die versie als 20 Years-edition. Welnu, voor de TT Coupé met 245 pk sterke 45 TFSI, standaard met quattro-aandrijving en met S tronic 7, vraagt Audi € 61.860. De TT Roadster 45 TFSI quattro kost minstens € 64.860.

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.