Daar is -ie weer: Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide (foto: Carpix)
Aston Martin Rapide (foto: Carpix)Aston Martin Rapide (foto: Carpix)Aston Martin Rapide (foto: Carpix)Aston Martin Rapide (foto: Carpix)Aston Martin Rapide (foto: Carpix)Aston Martin Rapide (foto: Carpix)
Een auto die de gemoederen blijft bezighouden is de Aston Martin Rapide. Aston Martin heeft de vierdeursbolide nog altijd niet officieel getoond op een beurs. Er zijn wel weer nieuwe foto's van een ongecamoufleerd exemplaar, dat wordt klaargestoomd voor de marktintroductie in 2010.
Op een van de foto's is het dashboard te zien. Een instrumentarium zoals je dat in een Aston Martin mag verwachten, met fraaie meters, veel knoppen en mooie materialen. Het is nu wachten op het eerste showoptreden van de auto. Aston Martin heeft in elk geval gezegd dat de auto nog dit jaar aan het publiek getoond wordt. Het model wordt niet in het Britse Gaydon geproduceerd, maar bij het Oostenrijkse Magna Steyr. Onder de kap zit een 5.9 V12, waardoor de Rapide eigenlijk alleen de Turbo-versie van de Porsche Panamera als concurrent heeft.

Lezersreacties (60) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.