BMW X1 als Orange Edition

Nederlands feestje

BMW X1 Orange Edition
BMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange EditionBMW X1 Orange Edition
In augustus rollen bij VDL Nedcar in Born de eerste BMW's X1 van de band. Om dat te vieren wordt het in 2015 gelanceerde model in een Orange Edition-kostuum gehesen.

De X1 Orange Edition markeert het heuglijke feit dat in augustus voor het eerst een BMW in Nederland van de band loopt, als derde model naast de Mini's.

Hij is gebaseerd op de X1 xDrive20i xLine en is te herkennen aan 18-inch lichtmetalen wielen, zilverkleurige beschermplaten aan de voor- en achterzijde en aluminium instaplijsten. De stoelen zijn bekleed met zwart geperforeerd leer en ook het stuurwiel is met leer bekleed. De Orange Edition draagt de lakkleur Sunset Orange en is uitgerust met het High Executive Pakket. Bestellen kan per direct. Het prijskaartje is vastgesteld op € 51.300.

UPDATE: ook de Orange Edition komt uit Born, in tegenstelling tot wat eerder wij eerder schreven.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.