BMW M240i als M Performance Edition

Extra karakter

BMW M240i M Performance Edition
Met de M240i heeft BMW net onder de bergen verzettende kracht van de M2 een sportieve 2-serie gepositioneerd, een auto die vandaag als M Performance Edition is gelanceerd.

De M240i is met zijn 340 pk en 500 Nm sterke 3,0 liter grote zes-in-lijn met recht een krachtpatser te noemen. Als M Performance Edition wordt de M240i op detailniveau aangepakt, nagenoeg in lijn met de onlangs gepresenteerde 'facelift' voor de 2-serie.

Als M Performance Edition wordt de M240i Alpine White gespoten en voorzien van een reeks duistere details. Zo zien we een zwarte grille, uit koolstofvezel opgetrokken zijspiegelkappen en een uit hetzelfde materiaal opgetrokken zijskirt. Daar blijft het niet bij, want ook de achterspoiler en de diffusor aan de achterzijde is uit het lichtgewicht goedje vervaardigd. Onder de M240i verschijnen 19 inch grote lichtmetalen wielen.

Er worden slechts 750 exemplaren gebouwd. Wie er eentje wil, moet dus snel handelen. Informatie voor de Nederlandse markt volgt spoedig.

PRIVATE LEASE BMW 2-serie

Alphabet
BMW 218i Gran Coupé Business Edition (4D/7A)
€ 699
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.