BMW 2-serie Active Tourer haalt frisse neus

Lichte wijzigingen op komst

BMW 2-serie Active Tourer spionage
BMW 2-serie Active Tourer spionageBMW 2-serie Active Tourer spionageBMW 2-serie Active Tourer spionageBMW 2-serie Active Tourer spionageBMW 2-serie Active Tourer spionageBMW 2-serie Active Tourer spionage
Er is een facelift op komst voor de BMW 2-serie, dus kan de Active Tourer natuurlijk niet achterblijven. Net als bij zijn kleine broer zijn de wijzigingen minimaal.

Eind vorig jaar zagen we voor het laatste een licht afgeplakte BMW 2-serie voorbij rijden. Om daar de veranderingen te spotten, moesten we vooral naar de lampen kijken. Bij de Active Tourer is dat niet anders.

Net als bij de reguliere 2-serie krijgt de Active Tourer nieuwe koplampen mee. De ronde lichtbundels in de huidige koplampen zijn hoekiger van vorm en lijken nu standaard over leds te beschikken. Hoewel BMW ook de hele voorbumper en een gedeelte van de achterbumper heeft gecamoufleerd, is er daar zo op het oog niets of weinig nieuws onder de zon.

De testauto op deze foto's maakt er dankzij een aantal stickers geen geheim van dat het gaat om de plug-in hybride 225xe. Dat juist met die auto wordt getest, kan erop wijzen dat de aandrijflijn - een 136 pk sterke 1,5-liter driecilinder, gekoppeld aan een 88 pk sterke elektromotor - nog eens tegen het licht is gehouden. We wachten het af.

PRIVATE LEASE BMW 2-serie Tourer

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.