Bevestigd: Lexus F-teaser is GS F

Lexus GS F teaser
Gisteren zagen we hoe Lexus een teaser presenteerde waarop we een stukje van een gespierde blauwe Japanner zagen. Vandaag kunnen we bevestigen dat het om de GS F gaat.

Lexus sprak gisteren alleen over de komst van een nieuw F-model dat in januari wordt onthuld op de North American International Auto Show. Met geen woord werd gerept over het specifieke model, maar wij gingen er gisteren al vanuit dat het om de nieuwe GS F zou gaan. Vandaag zien we op de Amerikaanse mediasite hetzelfde bericht, al verraadt een subtiel onderschriftje de ware aard van de auto.

Onder de teaserfoto heeft Lexus de verwijzing GS F geplaatst. Een slordig foutje of opzettelijk geplaatst? Ons maakt het niet uit, feit is dat we op 13 januari een lekker extreme GS gepresenteerd krijgen. De komst van de volwaardige F-versie - dus geen F-Line - luidt eveneens een facelift in voor Lexus' middelgrote model.

Onder de kap zou zomaar de 5,0-liter V8 uit de RC F kunnen komen. In de RC F is die goed voor 477 pk, maar volgens de geruchtenmolen kon de sedan best eens krachtiger worden. Nog even geduld!

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.