Bentley toont flarden nieuwe Flying Spur

Deurpaneel en stukje neus in beeld

Bentley Flying Spur teaser

Zo te zien wordt de aanloop naar de onthulling van de nieuwe Bentley Flying Spur een lange. De teasercampagne komt vandaag namelijk écht op gang.

Eerder liet Bentley al een weinig onthullende schetst zien van de nieuwe Flying Spur, maar vandaag is de dag dat we voor het eerst iets van de daadwerkelijke auto te zien krijgen. Bentley toont namelijk één van de deurpanelen van zijn nieuwe sedan. Het opmerkelijk gevormde leer op het portier is volgens Bentley uniek. Het merk noemt het 'leer met een 3d-textuur'. Het oogt in elk geval weelderig.

De Flying Spur die nu nog bij de Bentley-dealers staat, is in feite een grondig gefacelifte versie van de auto die in 2005 als Continental Flying Spur op de markt kwam. Onder de koets van de nieuwe Flying Spur tref je het straks MSB-platform aan, de basis die Porsche eveneens gebruikt voor de Panamera. De Flying Spur komt in elk geval beschikbaar met de 626 pk en 900 Nm sterke W12 TSI, al verwachten we dat er eveneens een acht- en misschien ook wel een zescilinder aan het leveringsprogramma wordt toegevoegd. De onthulling van de volledig nieuwe Fluying Spur staat voor later dit jaar gepland.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.