Automatische transmissie en meer opties Seat Exeo

Seat Exeo
Er komt per direct een automatische transmissie beschikbaar voor de Seat Exeo. Verder het de importeur nieuwe opties aan de prijslijst toegevoegd.
Voorlopig is de 200 pk sterke Exeo 2.0 TSI de enige versie waarop de automatische transmissie leverbaar is. Opvallend genoeg betreft het niet de inmiddels volledige DSG-transmissie, maar een Multitronic CVT-transmissie. Het gemiddeld verbruik van de automatische Exeo is 7,7 liter per 100 kilometer en de CO2-uitstoot is 179 gram per kilometer. Zodoende komt de Exeo 2.0 TSI Multitronic in aanmerking voor een C-label.
De prijzen starten bij 33.995 euro voor de Exeo Style 2.0 TSI Multitronic. De Sport-uitvoering krijgt een prijskaartje van 34.495 euro mee. De Multitronic-transmissie komt ook beschikbaar voor de Exeo ST. Dan kost de 2.0 Style 35.295 euro. De Sport kost ook hier 500 euro meer.
Verder voegt Seat twee nieuwe opties toe aan de prijslijst. De eerste is een audiosysteem van Bose, dat een extra investering van 695 euro vergt. Optie twee is het Seat Media System 1.0 , dat een meerprijs van 1.295 euro heeft.

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.