Audi Q2 voor het eerst in beeld

Kleinste van Q-familie duikt op

Audi Q2 voor het eerst in beeld
Audi zal in Genève de Q2 presenteren, een nieuw kleine model voor de Q-familie. Vandaag zien we de auto voor het eerst met zonder doek of ander bedekkend materiaal opduiken.

Audi heeft de teasersmaak weer te pakken. Onlangs zagen we de kleine Q onder een doek geparkeerd staan en vandaag heeft Audi een drone of helikopter opgetrommeld om het aanstaande model van bovenaf de filmen.

In Genève wordt de productierijpe Q2 aan de wereld getoond. Vandaag zien we een kanariegele Audi door het zand stuiven. Zwarte C-stijlen geven de auto optisch een groot glasoppervlak, zo lijkt. Op grote designtechnische noviteiten hoeven we overigens niet te wachten. We verwachten dat de Q2 naadloos zal aansluiten bij de rest van het Q-gamma.

De Q2 zal uiteraard gebruik gaan maken van het MQB-platform en is in de basis een voorwielaandrijver, al zullen bepaalde uitvoeringen de beschikking krijgen over quattro-techniek. Prijstechnisch zal de Q2 tussen de A1 en Q3 in komen te zitten.

PRIVATE LEASE Audi Q2

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (52) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.