Audi A7 Sportback te vroeg op internet

Audi A7 Sportback
Audi wilde ons internetters pas maandagavond kennis laten maken met de nieuwe Audi A7 Sportback, maar het is niet gelukt: dit is 'm!
We zien een uiterlijk dat behoorlijk vasthoudt aan dat van de Sportback Concept, die in januari 2009 op de NAIAS in Detroit stond. De lengte komt dus net iets onder de vijf meter te liggen. De buitenspiegels en wielen zijn op de productieauto uiteraard iets anders vormgegeven. Omdat het om gelekt materiaal gaat, moeten we nog even een slag om de arm houden waar het gaat om motoriseringen. In ieder geval verwachten we de 3.0 TFSI, goed voor rond de 300 pk. Daarboven komen op termijn een S7 (ongeveer 450 pk) en RS7 (meer dan 550 pk). Bij de diesels verwachten we een 3.0 TDI en misschien ook de V8 diesel uit de A8. Voor alle officiële informatie moet u nog even geduld hebben: we zijn morgenavond aanwezig bij de onthulling van deze auto in de Pinakothek der Moderne, het museum voor moderne kunst in München.

PRIVATE LEASE Audi A7

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (164) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum