Alpine Centre Hengelo geopend

'Dealernetwerk' operationeel

Alpine Centre Hengelo
Nadat Alpine Centre Soestdijk in maart zijn deuren opende, is het nu de beurt aan het tweede deel van Alpines Nederlandse dealernetwerk. Munsterhuis in Hengelo krijgt de eer.

Net zoals in Soestdijk krijgt Alpine in Hengelo geen hoekje van de Renault-showroom toebedeeld, maar wordt het merk in een aparte ruimte met een aparte ingang op het podium gehesen. Dat moet ook, want het doel van de Alpine Centres is volgens Alpine 'om kenners en nieuwe klanten samen te brengen om hun passie voor het historische sportwagenmerk te delen'. Echte 'belevingscentra' dus, waar het samenstellen van een nieuwe A110 een feestje moet zijn. De showrooms zijn dan ook helemaal in Alpine-stijl opgetuigd, waarbij het bekende blauw een grote rol speelt.

In juni 2017 werd bekend dat Nederland twee Alpine-vertegenwoordigers zou krijgen. De productieversie van de al eerder in conceptvorm gepresenteerde A110 verscheen in februari vorig jaar in introductie-trim, later deden de reguliere uitvoeringen Pure en Légende hun intrede.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.