Alles uitwisselbaar op de Fioravanti Tris

Alles uitwisselbaar op de Fioravanti Tris
Alles uitwisselbaar op de Fioravanti TrisAlles uitwisselbaar op de Fioravanti TrisAlles uitwisselbaar op de Fioravanti TrisAlles uitwisselbaar op de Fioravanti TrisAlles uitwisselbaar op de Fioravanti TrisAlles uitwisselbaar op de Fioravanti TrisAlles uitwisselbaar op de Fioravanti Tris
Het Italiaanse ontwerphuis Fioravanti heeft al veel innovaties op zijn naam staan. Deze Tris is te zien op de Autosalon van Genève en is door zijn vele uitwisselbare onderdelen bijzonder goedkoop te produceren.
Met de Tris wil Fioravanti ideeën laten zien voor een goedkoop te produceren auto. De auto is voorzien van deuren, bumpers en verlichting die aan alle kanten van de auto de zelfde zijn. Voor één type auto hoeven dus niet meer drie- of vijf verschillende onderdelen te worden ontwikkeld. Dat scheelt aanmerkelijk in de kosten tijdens de ontwikkeling en de productie. De showauto van de Italianen is 3,85 meter lang en heeft een wielbasis van 2,55 meter. Fioravanti heeft de ideeën voor de Tris gepatenteerd en wacht op een fabrikant die het low-budget concept wel ziet zitten en zo'n soort auto kan voorzien van een bescheiden milieuvriendelijke auto voorziet.

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.