Acura warmt op voor Precision Concept

Studiemodel laat nieuwe designtaal zien

Acura warmt op voor Precision Concept
Acura warmt op voor Precision ConceptAcura warmt op voor Precision ConceptAcura warmt op voor Precision ConceptAcura warmt op voor Precision ConceptAcura warmt op voor Precision Concept
Honda's luxedivisie in de Verenigde Staten heeft een nieuwe concept-car klaarstaan voor de North American International Auto Show. Vandaag krijgen we er alvast een glimp van te zien.

Wandel door de showroom van Acura en de nagenoeg identieke frontjes staren je tegemoet. De ILX en TLX zijn vrij lastig van elkaar te onderscheiden en ook de cross-overs hebben nagenoeg dezelfde voorzijde. Een aluminiumkleurige, trapeziumvormige grille en geknepen koplampunits met een hele rits ledjes kenmerken de voorzijden en ook aan de achterkant vertonen de modellen overeenkomsten. Hoe herkenbaar de modellen ook zijn, Acura ziet het allemaal graag anders. Met de Precision Concept zal Acura laten zien welke designtaal toekomstige modellen zullen krijgen.

We krijgen van Acura een wat holle zin gepresenteerd waarin het merk uitlegt dat de Precision Concept "de sterkere en krachtigere focus van Acura-design op het kern-DNA zal vestigen". Dat DNA bestaat volgens de Amerikaanse Japanners uit "met precisie vervaardigde performance". Hoe dat in de praktijk gaat uitpakken, zullen we op 12 januari te weten komen. Dan wordt het studiemodel in zijn geheel getoond tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.