Abt pompt 500 pk in Volkswagen Touareg

Knalsuv

Volkswagen Touareg Abt
Volkswagen Touareg Abt Volkswagen Touareg Abt Volkswagen Touareg Abt Volkswagen Touareg Abt Volkswagen Touareg Abt Volkswagen Touareg Abt Volkswagen Touareg Abt

Voor de tweede keer slaat Abt zijn geld stuk op de Touareg. Voor de gelegenheid wordt de dikste diesel erbij gepakt en daar wordt een behoorlijke extra schep aan vermogen aan toegevoegd.

Abt heeft namelijk zijn techneuten de werkplaats ingestuurd waar de V8 TDI uit Volkswagens grootste SUV voor ze klaarlag. Dat blok is van zichzelf al goed voor 422 pk, maar kan door wat steun van Abt Power rekenen op meer vermogen. 500 pk om heel precies te zijn! Het maximale koppel schiet van 900 naar maximaal 970 Nm.

Ook voor de buitenkant komt Abt met verschillende nieuwe aanpassingen. Neem bijvoorbeeld de 22-inch opzienbarende wielen die de kasten vullen. Is dit alles iets te veel van het goede? Dan biedt Abt ook de eerder gepresenteerde mildere versie waarbij het vermogen van de V6 TDI-diesel werd opgekrikt tot 330 pk en 650 Nm koppel.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum