007 stapt in Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla

Aston Martin heeft bekend gemaakt welke modellen in de aanstaande, vooralsnog naamloze James Bond-film te zien zijn. Naast oude bekenden maken we kennis met een gloednieuwe Aston Martin: de Valhalla.

De rol van de Valhalla is een bijzondere, aangezien de auto nog niet in productie is. Het model werd in maart van dit jaar voor het eerst getoond op de Autosalon van Genève, toen nog onder de naam AM-RB 003. Aston Martin werkt voor de ontwikkeling van de Valhalla samen met Red Bull Advanced Technologies.

Naast de Valhalla keert de Aston Martin V8 terug op het witte doek. Die auto was voor het laatst te zien in The Living Daylights uit 1987, toen met acteur Timothy Dalton in de rol van James Bond.

Tot slot maakt de legendarische Aston Martin DB5 zijn opwachting. Dat model is sinds zijn debuut in de film Goldfinger uit 1964 niet meer weg te denken uit de filmserie. De DB5 was in ten minste acht films te zien, waaronder GoldenEye (1995) en Skyfall (2012).

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.