Van Barrel naar Bolide - video 2

De eigenaar van deze Ford Ka heeft geen idee

Video
advertorial

Deze Ford Ka heeft dringend wat liefde en aandacht nodig. Hij loopt niet zo lekker meer en een paar zaken hebben de aandacht nodig van een specialist. De specialisten van AutoCrew gaan de auto te lijf en toveren dit bijna-barrel om in een frisse bolide. 

En hoewel de auto zichtbaar vermoeid, hortend en stotend de werkplaats binnenkwam, reed hij als een tevreden snorrend katje naar buiten. En hij keek weer helemaal helder uit de ogen.

In de miniserie Van Barrel tot Bolide helpt het team van AutoCrew mensen met een grote reparatie aan de auto waar ze tegenop zien. Want elke auto verdient zo nu en dan wat extra aandacht om veilig de weg op te kunnen. In deze video heeft vader Dick de barrel van zijn zoon opgegeven. Zoon Pim heeft werkelijk waar geen idee wat hem te wachten staat en krijgt uiteindelijk de rekening gepresenteerd.

AutoCrew is een onafhankelijk werkplaatsconcept van Bosch. Stap je binnen bij een AutoCrew-garage, dan betreed je de wereld van de grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen.

Kom hier meer te weten over AutoCrew