Van Barrel naar Bolide - video 1

Komt het nog wel goed met deze Deawoo Matiz?

Video
advertorial

De Daewoo Matiz van Suzanne is niet meer in topconditie. Sterker nog, haar vriend neemt zelfs het woord barrel in de mond. De experts van AutoCrew in Purmerend zetten de auto eens op de brug voor een grondige inspectie. En al snel blijkt dat de aanduiding barrel –helaas– maar al te goed is gekozen.

Ik weet dat ie veel lawaai maakt, piept en kraakt. Komt het nog wel goed met deze Deawoo Matiz?

In de miniserie Van Barrel tot Bolide helpt het team van AutoCrew mensen met een grote reparatie aan de auto waar ze tegenop zien. Want elke auto verdient zo nu en dan wat extra aandacht om veilig de weg op te kunnen. De Daewoo van Suzanne wordt door een monteur van AutoCrew GP Cartech in Purmerend nagelopen. Het doel is om de auto weer fris en veilig de weg op te krijgen. En de monteur laat zien dat hij daarbij graag ‘out of the box’ denkt, want hij komt met een onconventionele oplossing zodat Suzanne weer met een bolide naar huis rijdt, in plaats van een barrel.

AutoCrew is een onafhankelijk werkplaatsconcept van Bosch. Stap je binnen bij een AutoCrew-garage, dan betreed je de wereld van de grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen.

Kom hier meer te weten over AutoCrew