AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen Passat Variant 1.5 eTSI 150pk Elegance Business (2024)
| Uitvoering | Passat Variant 1.5 eTSI 150pk Elegance Business |
| Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2024 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 40.566 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Het kopen waard
Na jaren Volvo hebben we gekozen voor deze prachtige Passat,
Wat een heerlijke auto, en comfort.
Wel is de adaptive cruise control voor vuil op de sensor, deze moet je dan handmatig schoonhouden, is voor VW puntje van verbetering.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Passat Variant 1.5 eHybrid Business | 2 Ergo active stoelen | Stoel- & Stuurverwarming | Adap. Cruise | Navigatie | Headup display, App. connect.
€ 37.450

Volkswagen Passat Variant 1.5 eHybrid Elegance Business | Elec. Trekhaak | Matrix Led | Stoel- & Stuurverwarming + massage | Verlichte led strip, Ergo stoel, Sfeerverlichting, Navigatie, App. connect, Zomer en winterset om LMV
€ 38.950

Volkswagen Passat Variant 1.5 eHybrid Business | PHEV | Wordt verwacht | Trekhaak | A.cam | ACC |
€ 35.750
PRIVATE LEASE Volkswagen Passat

Waarom de Volkswagen ID7 nu al (bijna) de betere Passat is
Nieuws

Plug-in hybride Volkswagen Passat en Volkswagen Tiguan goedkoper

Afscheid duurtest Volkswagen Passat - In SUV-tijdperk ga je flinke stationwagon extra waarderen

Volkswagen Passat Variant 1.5 eTSI (2024) - Op de rollenbank
Nieuws