Volkswagen Passat CC 3.6 V6 FSI 4Motion (2008)

Volkswagen Passat CC
Volkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CC R-LineVolkswagen Passat CC R-LineVolkswagen Passat CC R-LineVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CCVolkswagen Passat CC

UitvoeringPassat CC 3.6 V6 FSI 4Motion
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

goedkoop is niet altijd duurkoop!!

Als totale autogek, ben ik in 2008 afgereisd naar leusden om een proefrit te maken in een audi A4 avant 3.2. fsi (265pk 80k).

Ik was gelijk verkocht, alles wat je van een leuke sportieve wagon mag verwachten was hier aanwezig. Echter na een paar dagen na ontvangst van deze geweldige wagen, kreeg ik klachten van mijn dochter van 3 dat ze achterin wel erg weinig ruimte had voor haar beentjes! Na 2 maanden gezeur besloten om toch voor een ander optie te kiezen ! Collega wilde mijn A4 overnemen en de dealer gevraagd wanneer de volgende generatie a6 avant op de markt komt, voor wat meer ruimte. Gek genoeg is er niemand die daar iets over kan zeggen, terwijl mercedes E en ook bmw 5 dit jaar met hun avant op de markt zijn of komen!

In de veronderstelling dat mijn nieuwe A6 in 2011 zou komen heb ik mijn leasemy gevraagd om een tussenoplossing, omdat ik inmiddels mijn a4 had overgedragen aan een collega.

Voor hun natuurlijk een lastig verhaal, omdat je niet makelijk een vergelijkbare auto qua pk's koppel en rijconfort kunt aanbieden.

Hun voorstel als tussenoplossing was een passat cc zwart 3.6. fsi dsg 300 pk (full options), minder dan 80K.

Rij nu 6 maanden in deze cc en ik zou niet weer terug willen naar de a4. Qua snelheid, 0-100 5.6 voor cc en 6,5 voor 3.2 audi!

En je bent gewoon 10k goedkoper uit voor en cc! Ik weet niet wat groen is, maar de cc kan 1:10 halen met mijn rijstijl.

p.s. Moet ff, skoda suberb wagen 3.6. proberen is weer 10 k goedkoper (zelfde fabriek).

PRIVATE LEASE Volkswagen Passat