Volkswagen Passat CC 2.0 TDI 140pk (2009)
Uitvoering | Passat CC 2.0 TDI 140pk |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Passat CC 140PK diesel
Heb mijn Passat CC begin januari opgehaald en tot nu toe ( 7800 KM ) is het een feest geweest! Rijdt super; comfortabel en redelijk sportief.
heb het volgende extra aangeschaft:
Metalic lak ( zwart )
Alu interieur
Radio RCD sound
18 inch Interlagos
Xenon
park-tronic.
Van de radio heb ik niet veel plezier, moet 250 watt met 10 speakers zijn, waar???? in mijn vorige auto ( V50 ) zat een veel betere! Ga naar de dealer om er naar te laten kijken. Waar zit de eind versterker?? ik vind deze niet!
op het forum ben ik erachter gekomen dat alle CC een neerklapbare achterbank hebben! toch wel handig, want ik kom tenslotte uit een V50.
ruimte genoeg in deze auto. ben een week op wintersport geweest in Oosterijk, wat een feest in Duitsland! 221 km per uur gereden, met een gemiddeld verbruik van 1 op 17,1 !! in Nederland haal ik zelfs nog een iets betere score, 1 op 17,4. maar ik rij veel km op de snelweg + langere afstanden.
Geen problemen gehad zover.

Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfl. BlueM Automaat
- 2010

Volkswagen Passat 1.8 TFSI R-Line 2e Eigenaar,6 Bak,Trekhaak,160pk,Clima,Cruise,Lm velgen,Pdc V+A,Weinig Km,Nieuwe Apk bij Aflevering
- 2010

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI 6-Bak EcoFuel CNG Bj:2012