Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid 115 First Edition (2024)
Uitvoering | Yaris Cross 1.5 Hybrid 115 First Edition |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
betrouwbare auto
Na ruim 6 maanden en bijna 15000 km moet ik zeggen dat de Yaris Cross een comfortabele auto met hoge instap is. Had hiervoor een gewone Yaris van het laatste model, die liep wel zuiniger, maar instap vonden we te laag. Verbruik is wel iets hoger, tot nu gemiddeld 1 op 24,3 incl rit naar Oostenrijk en Zuid Frankrijk. Gewone Yaris reed ik 1 op 26 gemiddeld.
Nadeel van de Cross is dat auto zeer snel vuil is na regenbui, en daarbij vooral de binnenkant van de achterportieren en instapdorpels.
Had auto gekocht met eindejaarskorting, maar ben een beetje bedonderd door Toyota, omdat ze dit jaar goedkoper zijn geworden. Een reden om de volgende keer eens bij een ander merk te gaan winkelen.
PRIVATE LEASE Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid 130 Pk Teamplayer Automaat Apple Carplay / DAB / Camera / Stoelverwarming
- 2025

Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Dynamic Limited | Elektrische achterklep | Head-Up Display | Stoelverwarming+stuur+ruitenwisser verwarming | |
- 2024

Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Dynamic Limited | Electrische achterklepbediening | Panoramadak |
- 2024