AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i Comfort (2009)
Uitvoering | Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i Comfort |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Betrouwbaar maar weinig auto voor je geld
Te licht, klein en rumoerig voor grotere afstanden. Wel erg betrouwbaar en al naar gelang gebruik een zuinig autootje. De reden om deze niet meer nieuw aan te schaffen is vooral omdat er bij andere fabrikanten kleine auto's te koop zijn waar je toch voor je gevoel meer auto om je heen hebt. Nog in de nieuwe Aygo cross gezeten maar ook die klinkt nog steeds erg blikkerig als je een deur dicht gooit. Het gevoel van degelijkheid mist gewoon, zeker voor de prijs die je voor een nieuwe Toyota neer mag tellen. Al helemaal met wat extra opties.
PRIVATE LEASE Toyota Aygo
Autotest
Koopwijzer: Peugeot 107 - Toyota Aygo - Citroën C1 2005
Vergelijkende test
Toen stationwagons nog echte werkpaarden waren - Renault 12 Break vs. Fiat 131 Mirafiori Familiale
Achtergrond
Er moet universele State of Health-test accu’s gebruikte EV komen want elk merk doet 't anders
Reportage
Waarom de BMW X5 4.8is de M-badge best had mogen dragen