Tesla Model Y Long Range AWD (2023)

Uitvoering | Model Y Long Range AWD |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Tesla Y long range besteld
Na wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt. Doorslaggevende voor mij was alle lof over de Tesla auto's op internet en de forse prijsdaling in 2023, te weten - €12.000,- !
De Tesla Y model heb ik besteld op 23-1-2023. Een dag later kreeg ik het verzoek om extra informatie aan te leveren zodat ze het contract in orde kunnen maken. Ik mag de Tesla Y in Tilburg ophalen. De precieze datum krijg ik nog te horen.
Ik heb gekozen voor de long range om zo veel mogelijk kilometers te kunnen maken met 1 volle accu. Naar zeggen kan ik netto 400 km in de winter en 450 km in de zomer rijden. Ik heb geen eigen laadpaal. In onze wijk is een laadpaal wel beschikbaar binnen 150 meter en op het werk binnen 200 meter van de parkeerplaats. Laden bij fastned duurt 30 minuten en laden bij een gewone laadpaal duurt 8,5 uren. Laden aan de normale stopcontact duurt 24 uur.
Een aantal voordelen van elektrisch rijden voor mij:
- Goedkopere reiskosten
- Geen wegenbelasting
Een aantal voordelen van Tesla rijden voor mij:
- Groot Tesla laadnetwerk
- Lage onderhoudskosten
- Van de EV de meeste km per accu
- Met de app compatibel
- Van te voren opwarmen mogelijk
- Warmtepomp in de auto
- Laden van de accu bij deceleratie

Tesla Model Y Performance AWD 75 kWh, Trekhaak afneembaar
- 2022

Tesla Model Y Long Range AWD 75 kWh | Full Self-Driving
- 2021

Tesla Model Y Long Range AWD 75 kWh / Autopilot / Panoramadak / Camera / 21'' / Keyless / Leder / Dodehoek / Navigatie / Stoelverwarming
- 2023