Tesla Model Y (2024) #7

Uitvoering | Model Y |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Mooie ruime wagen
Ik rij via lease een witte Tesla model Y RWD.
Wat een ruime wagen is dit, zelf ben ik 192 en ik heb lekker de ruime om te zitten, de ziting is aan de korte kant maar daar heb ik tot nu toe weinig problemen mee gehad, moet wel hierbij melden dan ik nog geen lange stukken achter elkaar heb gereden.
De eerste update heb ik ook achter de rug en wat verloopt dat, voorzover ik nu kan beoordelen, soepel.
Je download de update en nadat je aangeeft dat hij kan installeren duurde het 20 minuten dat ik weer kon rijden.
Hiervoor heb ik tijdelijk een BYD Atto 3 gereden en daarbij ook 1 update ontvangen, hier was die 1,5 uur mee bezig.
Bij de betrouwbaarheid heb ik 1 ster minder gegeven, ik heb nu een paar keer al een remactie van de Tesla gehad terwijl er niets aan de hand is.
Ik zal hier rekening mee moeten gaan houden en minder gebruik maken van de ACC tot dat hier verbeteringen in zijn.
Zodra ik wat meer heb gereden zal ik een update plaatsen van deze fijne auto.

Tesla Model Y Performance AWD 75 kWh, Trekhaak afneembaar
- 2022

Tesla Model Y Long Range AWD 75 kWh | Full Self-Driving
- 2021

Tesla Model Y Long Range AWD 75 kWh / Autopilot / Panoramadak / Camera / 21'' / Keyless / Leder / Dodehoek / Navigatie / Stoelverwarming
- 2023