Tesla Model Y (2024) #22

Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

Geweldig 😁

Wat een geweldige auto.
Ik wilde eigenlijk geen review schrijven.
Maar lees op het moment zo veel negatieve dingen over tesla dat ik toch even wil zeggen dat dit de fijnste auto is die ik tot nu toe in mijn bezit had. Tevens de meest luxe, want alles wat je maar kunt bedenken zit er al standaard op.
Helaas had we deze maand een kleine schade, die geweldig netjes en onzichtbaar is gerepareerd. Door een door tesla geselecteerd en opgeleid schadeherstelbedrijf, Boekhorst te Lichtenvoorde. Daar kreeg ik 4 dagen een
Kia ev6 leenauto mee. Dus had ik eindelijk een keer een vergelijkbaar voertuig. Om te testen. Om niet te negatief te zijn, mijn zoon van 19 vond hem wel leuk.
Hij rijdt zelf een 208E private lease. Dus dan is dat wel een stap vooruit Het verbruik van de Kia kreeg in niet onder de 20kw/100 km terwijl mijn tesla gemiddeld op 13.9/100km staat na een jaar. Ik ben zeker van plan deze auto nog lang in bezit te houden. Kan nu op het moment ook niets anders bedenken om te kopen. Nog even: de standaard lader bij de tesla laadt met 3 kw/h. Dan kan je op een niet zo zonnige dag je auto rustig op zonnestroom laden. Wordt vervolgd

9,5

PRIVATE LEASE Tesla Model Y