Tesla Model 3 Long Range AWD (2021) #9
Uitvoering | Model 3 Long Range AWD |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
My first Tesla🤪
Wow....wat een auto. Super snel, gebruikt niet te veel stroom, lekker stil, goede stereo, goede lekkere wegligging, stuurt lekker. Ik was aardig tevreden met mijn Audi A4 TDI, maar dit is Audi in het kwardraad. Wat een auto...
Wel een gedoetje, alles op dat scherm. Moet soms best lang zoeken voordat ik het heb gevonden. Computers en ik gaan sowieso niet zo goed samen. Doe mij maar knoppen, zoals mijn vrouw ze heeft.
Verder is het zicht naar achteren in je binnenspiegel op en top beroerd, maar goed...cameraatje hier, cameraatje daar moet het dan weer goed maken.
Verder is hij een beetje schrikkerig. Hij remt als er niets te remmen valt, geeft geluids signalen wanneer die weer denkt dat het mis gaat. En dat denkt ie redelijk snel Begin er nu aan te wennen.
Automatisch inparkeren kan ie ook, alleen niet zo goed als ik. 1x ingegrepen want volgens mij zag ie die hele auto niet zien staan en kwam wel erg dichtbij.
De stoelen is ook wel een dingetje. Korte zittingen, vrij laag bij de bodem. Het gaat wel maar ik heb wel eens beter gezeten in een auto.
Voor zover, na bijna 2 weken en 2000 km kan ik zeggen dat ie wel zijn dingetjes heeft maar....hij geeft me zoveel fun. Wat een auto. Ik had niet verwacht dat zo'n electrisch dingetje zó goed zou bevallen.
See next episode....