Tesla Model 3 Long Range AWD (2019) #51

Tesla Model 3 Long Range AWD (2019)

UitvoeringModel 3 Long Range AWD
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2020

Bijna 2 jaar onderweg

Sinds juli 2020 deze schitterend witte Model 3 in mijn bezit. Kudos voor de 1e bezitter van deze auto die m heel mooi aankleedde met 20 inch Borbet velgen, rode Performance logo’s en rem klauwen en een achterspoiler. Ik kocht m over via www.leasebijtellingvriendelijk.nl waar hij zo stond te pronken.
Bewust voor een Long Range gekozen, want hiervoor flink wat moeten snelladen met de e-Golf. En heb mij ingelezen en gezien dat Sentry mode, mooie brede velgen, voorverwarmen etc ook range kost. En het is beter om maar tot 80% volladen etc. En dus wou ik wel af zijn van range anxiety.

En dat is gelukt. Punt.
Zeer comfortabele auto.
Ruimte genoeg voor ons (inmiddels nog maar 1 kind thuiswonend, nu wel 1 hond er bij).
Superrrrr snel
Erg fijn om heel veel via de app te kunnen (en dat het ook werkt, itt de Volkswagen ervaring qua software en verbinding).
Leuk om frequent updates te krijgen, over the air!

Minpunten? Tja sedan ipv hatchback, dat is als met apparatuur slepende muzikant niet heel handig.
Verbruik bij mij zit na 30000 km rond de 201Wh. Er zijn soms rijders die onder de 150Wh halen, maar die hebben vast geen bandenmaat 235/35 R20 voor eronder liggen… achter ligt er zelfs 275 breed onder. Geen standaard Tesla maat is mij verteld, maar heel veel liefhebbers vinden dit erg mooi, en ik ook ;)

Nooit issues met kwaliteit oid te maken gehad. Ben een zeer tevreden rijder!

Geen nieuws is goed nieuws

Inmiddels 4 jaar onderweg en hij loopt tegen het eind van de lease termijn. Net zoals (naar schatting) 20.000 andere Model3’s die eind 2019 in NL werden geleverd. Dus de inruilprijs gaat zakken met zoveel aanbod in een paar maanden tijd. Het lijkt dus logisch om m maar privé over te nemen, want voor hetzelfde (lease) bedrag rijd ik geen betere auto.

Eigenlijk dus niks aan te merken na al deze tijd. Fijne reis auto die ons nooit in de steek laat. Comfortabel, snel, ruim, luxe, onderscheidend (door de performance trim), tja ik weet niet wat ik anders zou willen.

10,0

PRIVATE LEASE Tesla Model 3