AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Special Edition (2026)
| Uitvoering | Vitara 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Special Edition |
| Versnellingen | 6, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2026 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand laatst | 0 km |
1ste review van de Suzuki
Na 2 jaar en 50.000km met een Toyota te hebben gereden, nu een Suzuki aangeschaft. De Toyota had te weinig trekgewicht en dus ben ik op zoek gegaan naar een andere japanner. Doordat Suzuki net zo betrouwbaar is als een Toyota, was de keus niet heel moeilijk, daar ook Suzuki 10 jaar garantie geeft, mits je aan alle beurten voldoet bij de dealer. Het enige wat ik zal missen, is de aandrijflijn en de zuinigheid van de Toyota. De 1ste grote rit zal zijn met de caravan. Ik ga toch proberen om 1:20 te rijden (zonder caravan) of dat ook lukt, zien jullie in de volgende reviews.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Suzuki Vitara

Kennismaken met de nieuwe politie-Mercedes E450d SIV

Tesla Model S en Model X nu echt uit productie

Volkswagen ID4 biedt voor de basisprijs nu ineens wel voldoende actieradius
Nieuws

Fors minder nieuwe auto’s geregistreerd in eerste kwartaal 2026: Aygo X en Model Y op 1 en 2