Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Select (2024)

Uitvoering | Swift 1.2 Smart Hybrid Select |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Prima auto, lekker zuinig
Ik rij deze auto als private lease auto, en wat ik vooral zocht was een auto die niet te duur is in maandlasten, en vooral zuinig rijdt. Hiervoor had ik om precies die reden een Toyota Aygo, maar die bestaan niet meer in die versie. Daarom nu een Swift. Lekker goedkoop. Zoals je in de gebruikersgegevens kunt zien rijdt de auto erg zuinig. Daarnaast is het leasebedrag ook niet heel hoog. Wel is de auto als je m vanaf de voorkant bekijkt behoorlijk lelijk. Net zo'n voorkant als takel uit de tekenfilms van Cars. Maar goed, dat geeft ik niet heel veel om. Vergeleken met wat ik had is dit wel echt een veel volwassenere auto. Hij rijdt lekker soepel, maakt niet veel lawaai. Door het kleine electromotortje hem je op sommige momenten met wat extra power. Ook de adaptieve cruisecontrol in combinatie met de lane assist werkt goed. Maar zulke dingen zijn volgens mij in elke nieuwe auto verplicht. Net als dat irritante systeem dat continu piept als je te hard rijdt. Dat ding zit sowieso in de helft van de gevallen naast de juiste snelheid. Gelukkig kan dat uit. Er zitten nog meer van die dingen op, pas waarschuwde de auto mee dat ik er slaperig uitzag toen ik onderweg naar mn werk was. Of ik niet beter even kon gaan rusten. Bedankt hoor! Verder moest mn vrouw op de weg letten van dat ding toen ze even ergens anders naar keek. Verder zien de stoelen prima (ik heb een versie wat je die ook in hoogte kunt verstellen). Wat wel een beetje minder fijngevoelig lijkt te werken is de verwarming. Die staat snel te hoog of te laag. Wat ik nu ik m even gebruik ook echt handig bij te vinden is keyless entry en starten zonder sleutel. Als je je sleutel maar bij je hebt is t al genoeg. Verder verbinding gemaakt met Suzuki connect, wat de eerste 3 jaar gratis is. Dan kun je zien op je app waar de auto is, en kun je m van afstand op slot doen als je dat toevallig bent vergeten. Alles bij elkaar ben ik echt wel tevreden. Prima karretje. Rijdt lekker en zuinig, en heeft alles wat ik op een auto wil, en dan nog veel meer
Nog steeds een heerlijke auto, wel wat onzin stori
Intussen rij ik een half jaar met deze auto. Nog steeds rijdt ie heel zuinig. Ik rij ongeveer 1/22. Wel rij ik er veel mee naar mn werk, ook over de snelweg, maar inclusief regelmatig files. Misschien maakt deel snelweg m wat zuiniger. Ik ben nog steeds erg positief. Wel krijg je af en toe storingen in het systeem waarbij een waarschuwingslamp gaat branden, maar tot nu toe hielp het altijd om dan de auto uit te zetten en opnieuw te starten. Verder vind ik de verwarming wat lastig te regelen. Deze staat standaard aan de warme kant. Pas als je m vrij koud zet wordt t lekkerder in de auto. Verder geen klachten. Doet wat ie moet doen en rijdt prima.
PRIVATE LEASE Suzuki Swift

Suzuki Swift 1.4 Sport Smart Hybrid | Cruise control | Stoelverwarming | Navigatie | Climate Control | "17 LMV |
- 2024

Suzuki Swift 1.2 Style Smart Hybrid|Autom|Camera|Adapt Cruise|Navi|Carplay|Stoelverw
- 2025

Suzuki Swift 1.2 Style Smart Hybrid Nieuw 6 jaar fabrieksgarantie! Uit voorraad leverbaar!
- 2025