Skoda Superb Combi 1.6 TDI Greenline Comfort Bus. (2011)
| Uitvoering | Superb Combi 1.6 TDI Greenline Comfort Bus. |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2011 |
| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand laatst | 1.000 km |
Eerste indruk
Heb de superb een week geleden opgehaald bij de dealer. De auto heeft een positieve indruk achtergelaten. Ik was bang voor het vermogen/rijcomfort van deze 1.6 (105pk) Greenline uitvoering. Dit is me alles meegevallen.
De auto komt als Comfort business line met vele extra's. Met name het Admunsen Navigatie en media (+MDI USB (optie)) werkt erg lekker. Ook de kwaliteit van het geluid is prima!
Ik heb gekozen voor de zwart/wit combinatie. Er zit bijna geen chroom op deze auto. Ik heb standaard velgen genomen in zwarte kleur, dit is me erg meegevallen.
Al met al een hele nette, ruime complete auto.
1 minpuntje, het slot van de achterklep is al kapot. Als ik de klep dichtdoe, denkt de boordcomputer nog steeds dat ie open staat?! Waarschijnlijk is het slot kapot. Dit moet vervangen worden. Na 1 week.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Skoda Superb Combi 1.8 TSI Comfort / NIEUWE DISTRIBUTIEKETTING / AUTOMAAT / NAVI-MULTIEMEDIA / DEALER ONDERHOUDEN
- 2010

Skoda Superb Combi 1.8 TSI Elegance Business Line | Automaat | Stoelverwarming | Trekhaak
- 2012

Skoda Superb Combi Skoda Superb 1.6 tdi navigatie xenon airco ecc lmv trekhaak EXPORT PRIJS
- 2012

Skoda Superb Combi 2.0 TDI - 2013 - 460.635 km - Klokje rond