Skoda Octavia Combi 2.0 TDI Ambition Businessline (2014)
Uitvoering | Octavia Combi 2.0 TDI Ambition Businessline |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Eerste kilometers
Wat een genot, power en automaat samen in een race blue Octavia.
Vandaag heen en weer naar Brugge. Ten opzichte van mijn vorige Superb greenline is deze veel comfortabeler. Niet alleen de vering maar ook het geluidsniveau. Stukken beter. Mooi groot aanraakscherm. Is wel even wennen en zoeken, maar gaat wel snel.
Alleen de telefoonverbinding is nog niet goed. Hij maakt wel snel contact en mijn contacten zitten er direct in maar bij een verbinding is het eerst vier hallo roepen alvorens je contact hebt. Waar het aan ligt weet ik nog niet.
Uiteraard is mijn SAVAS stoel direct overgezet. Ook de moeite waard is het panorama-schuif dak. OK bij veel zonlicht toch geen spiegeling in het dashboard.
Ik denk dat ik de komende drie jaar met een grote grijns op mijn gezicht mijn vele kilometers ga maken. Later meer.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten3
Uitgelicht aanbod

Skoda Octavia Combi 1.0 TSI 116pk DSG Greentech Ambition Business Navigatie Parkeersensoren Stoelverwarming
- 2017

Skoda Octavia Combi 1.4 TSI Greentech Elegance Business 1e eigenaar -BTW auto-
- 2013

Skoda Octavia COMBI 1.0 TSI 85KW | AMBITION | NAVI
- 2017

Skoda Octavia Combi RS 230 (2015) - Op de Rollenbank

Hoe zuinig is de Skoda Octavia in de praktijk?

Op zoek naar een gebruikte middenklasse stationwagon met diesel voor 14.000 euro

Skoda Octavia Combi 1.4 TSI G-TEC – 2015 – 425.042 km - Klokje Rond

Skoda Octavia Combi RS DSG - Op de Rollenbank