Skoda Octavia 1.0 TSI 115pk Greentech Style Business (2017)
Uitvoering | Octavia 1.0 TSI 115pk Greentech Style Business |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Trouwe Superb zwaait af
Na 11 jaar en ruim 200.000km is het tijd om afscheid te nemen van mijn Skoda Superb 1.6Tdi.
Via Autoweek kwam ik deze fraaie Octavia 1.0 Tsi Greentech Style Business tegen boordevol fraaie en nuttige opties. De vorige eigenaar had er naast de Style uitvoering nog eens voor € 7500 aan accessoires aan weten toe te voegen. Weinig km gelopen (90.000) en een vol jaar garantie. Gezien de gebleken betrouwbaarheid van de Superb en die van de Fabia waar mijn vrouw in rijdt (180.000km) was het merk Skoda uiteraard opnieuw een kandidaat voor het leveren van "nieuwe" auto.
In feite is dit een aankondiging voor een review. Ik heb de auto immers net een paar dagen. Bedoeling is om deze review met enige regelmaat te updaten.

Skoda Octavia Combi 1.4 TSI Greentech Style Business 150PK DSG Pano-Schuifdak, Adaptieve Cruise Controle, Parkeersensoren voor en achter, Navi, Clima, Stoelverwarming, Voorruitverwarming, Trekhaak, 18" LM Velgen
- 2017

Skoda Octavia Combi 1.4 TSI Style Automaat Navi / Cruise / Clima / Trekhaak