Skoda Fabia Combi 1.2 TSI 77kW Ambition (2010)

Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi GreenlineSkoda Fabia Combi GreenlineSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda FabiaSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia CombiSkoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi ScoutSkoda Fabia Combi Scout

UitvoeringFabia Combi 1.2 TSI 77kW Ambition
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

Redelijk ruim en lekker goedkoop

Mijn overweging de Fabia als voorloper te kiezen tot mijn eigen leaseauto komt, was simpel: het is maar tijdelijk en hij is lekker goedkoop en redelijk ruim. Ik heb 'em nu een aantal maanden maar het einde is gelukkig in zicht. Het goedkope straalt er aan alle kanten vanaf: keihard lelijk plastic zo ver het oog reikt, de deuren kunnen als ze dicht zijn alle kanten op bewogen worden, stoelen die geen enkele steun geven, extreem zijwind gevoelig. Maar het meest teleurgesteld ben ik toch wel in de motor. Autoweek roemt bij iedere gelegenheid de "smeuïge TSI motoren" maar dat valt zwaar tegen. Het is net de CVT van de Prius; rijd je 110 en wil je inhalen, dan schiet het verbruik met de toeren bij gasgeven omhoog tot getallen die ik met een Ferrari associeer, maar verder gebeurt er niets. Pas na 1 of 2 versnellingen terugschakelen is er enige beweging in te krijgen. Ik heb nooit het gevoel dat er echt 105 PK beschikbaar is.

7,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Skoda Fabia