Seat Ibiza 1.9 TDi 90pk Stella (2000)
Uitvoering | Ibiza 1.9 TDi 90pk Stella |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
De Ibiza is een leuke vlotte auto om te zien. Ook de prestaties zijn buitengewoon goed. Alhoewel deze snel af zijn genomen met het toenemen van het aantal gereden km"s. Jammer dat er niet standaard een airco in zat. Verder vind ik de bagage ruimte onpraktisch en erg klein. Erg jammer is dat er in deze versie een geïntegreerde radio-, ventalatie- en motor-managementsysteem in de middenconsole zit. Je kan dus niet je eigen radio inbouwen. Maar waar ik me wel het meeste aan heb geërgerd is het rijcomfort. De Ibiza rijdt alsof er houten wielen onderzitten en de stoelen verminderen de pijn ook niet. Alle drempels, richeltjes, gleufjes en ja zelfs kiezelsteentjes op of in het wegdek worden doorgedenderd tot in je rug. Na 200 km stap je uit met rugpijn. Schandalig belabberd!
Stukgaan van geïntegreerde radio-, ventalatie- en motor-managementsysteem in de middenconsole. Kosten, meer dan 1250 Euro!
Wiellager
Elektrisch raam
Koplampen
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee