AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Seat Ibiza 1.4 16V Signo (2002)
Uitvoering | Ibiza 1.4 16V Signo |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Seat Ibiza 1.4 Sport 16v, dan verwacht je heel wat... en of ik wat kon verwachten. Een hele hoop ellende, maar wel allemaal met betrekking tot hetzelfde probleem: Trillingen tijdens het rijden met 50 tot 70 km per uur. Zeer irritant. Voor de rest een stoere auto met veel extra"s.
Extreme trillingen tijdens het rijden. Ophangrubbers van het motorblok zijn vervangen. Hierdoor is het beter geworden, maar nog lang niet opgelost. Uitlijnen, opnieuw balanceren, testen met andere wielen, maar alles zonder gunstig resultaat. De dealer weet het ook niet meer, ik wel... nooit meer een Seat!
3,0
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Seat Ibiza

Seat Ibiza 1.4-16V Signo ZO INGERUILD DUS ZO WEG PRIJSJE
€ 699

Seat Ibiza 1.2-12V Stella Vrijwel nieuwe APK, van buiten keurige auto. Lage meeneemprijs: een vlek in bijrijdersstoel, en achterklep opent niet.
€ 1.499

Seat Ibiza 1.4-16V Sport Airco Cruise Ctr Elek Pakket Lmv Nieuwe Apk
€ 2.445
Vergelijkende test
Opel Grandland Electric vs. Toyota bZ4X – Elektrische SUV's die stiekem best wel MPV zijn
Achtergrond
In 2007 stelden we de Dacia Duster toch iets te gelikt voor!
Autotest
Volbeladen, voorzien van bed, toilet en keuken: hoe veilig zijn campers daarmee?
Autotest
Test: Maserati MC20 GT2 Stradale – Er is ruimte voor meer