Seat Ibiza 1.2 Club (2011)
Uitvoering | Ibiza 1.2 Club |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Prima sportief te berijden, motor heeft genoeg pit, voorstoelen zitten lekker, gaat vlot door de bocht zonder overhellen. Behoorlijk ruim voor de buitenmaten en motorgeluid blijft mooi op de achtergrond.
Was bij aankoop (gebruikt) erg benieuwd naar de kwaliteiten van deze vw-groep auto maar na 1 vakantie ben ik er al op 'afgekickt'. Kan wel alle verdere pluspunten opnoemen maar punten van kritiek wegen voor mij toch zwaarder;
De slag van het koppelingspedaal is wel erg lang en bij veel koppelen (stad/ bergen) kreeg ik al snel een vermoeide voet, ook omdat het pedaal ver naar boven uitsteekt en je je voet moet optillen.
Vering op zich niet heel hard maar je voelt toch wel alles wat onder je door gaat bij wat slechtere wegen. Het stabiele bochtenwerk heeft dus zo z'n prijs...
De achterbank zit niet lekker, alleen voor korte ritjes of kinderen geschikt.
Tellers zijn alleen met het stuur in de hoogste stand af te lezen! In de voor mij ideale stand (halverwege) valt de bovenste helft van de meters achter het stuur weg...
Dit verbaasde me het meest.
Bij in- en uitstappen blijkt de daklijst wel wel erg laag, daardoor doet de auto krapper aan dan hij van binnen is.
Zal technisch best een betrouwbare auto zijn maar vind 'm ergonomisch allerminst doordacht. Verbruik was wel netjes 1:15.
Helaas impulsieve koop geweest maar snel weer
Omgeruild voor een comfortabele Fransoos
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee