en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Cordoba Vario 1.6i 100pk SXE |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 1999 |
Toen wij deze auto in mei 1999 kochten waren we echt toe aan een 4 deurs ivm gezinsuitbreiding. Aangezien een Vario nauwelijks duurder was dan een sedan hebben we gekozen voor de vario ivm de extra ruimte. De uitrusting was zeker voor die tijd riant te noemen, zeker in tegenstelling tot zijn identieke VW broer. De auto heeft ons (gelukkig) nog nooit laten staan en is ook in onderhoud niet te duur. Pluspunt is naast de uitrusting de fantastische motor (1.6 74KW) die ook onderin ruim voldoende trekkracht heeft. Minpunten zijn dan weer het in mijn ogen hoge verbruik, ik kom eigenlijk nooit op de snelweg, maar meer de 70/80 km wegen . (Gemiddeld 1 op 10) en het saaie uiterlijk.
Dan rest nog de vraag of ik weer een auto van hetzelfde merk zou kopen ? Heb ik al gedaan. Helaas is de Vario inmiddels verruild voor een wat vlotter ogende Leon.
- Afstandbediening in de sleutel kapot (Komt vaker voor)
- Ruitenwissers slijten snel
- Inbraakschade
- Parkeerschade
De laatste 2 kun je de auto niet aanrekenen.