AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Seat Ateca (2017) #2

Seat Ateca (2017)

Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2020

Heerlijke auto hoge zit. Laat je niet in de steek

Heerlijke auto nu een ruim jaar inbezit.
Met de auto afgelopen zomer op vakantie geweest met 2 kinderen.
Zeer ruime kofferruimte mede door een dubbele laat ruimte waar normaal gesproken de reseverwiel zit is nu ook gewoon laat ruimte.
Wij hebben wel voor de 1.4 gekozen die heeft net wat meer trekkracht en vermogen. En mag een 1800 kg trekken echt een aanrader als je een caravan/ aanhanger moet trekken.
De 1.0 is een 3 cilinder.. deze is prima als je niet veel moet trekken en wat rumoeriger. En zijn wat minder luxe
Wij hebben een stijl business uitvoering. Heel complete auto full led uitgebreide navigatie Chrome afwerking buitenkant. Alles elektrische te verstellen 18 ins velgen uitgebreide
boordcomputer de goede geluidsinstallatie enzv.
Ik heb er nu 22dkm mee gereden en tot nu geen storingen gehad. Dik te vreden.

PRIVATE LEASE Seat Ateca