AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence (2017) #2
Uitvoering | Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Fijne betrouwbare auto
In september 2018 heb ik deze auto nieuw gekocht. De auto bevalt mij uitstekend, comfortabel, fijne rijeigenschappen en voor een SUV redelijk zuinig. Nu we heel vaak niet harder mogen dan 100 km/u is een verbruik van 1:15 gemakkelijk haalbaar.
Ik heb slechts enkele kleine storingen ervaren, maar de auto heeft me nooit in de steek gelaten.
PRIVATE LEASE Seat Ateca

Seat Ateca 1.5 TSI 150pk DSG FR Business Intense Black Camera Trekhaak Virtual Cockpit Navigatie
- 2020
€ 25.400

Seat Ateca 1.4 TSI Style | Trekhaak | Stoelverwarming | Carplay | Parkeerhulp | Climate control | Cruise control | Bluetooth
- 2018
€ 15.900

Seat Ateca 1.4 EcoTSI FR Business Intense Clima, Camera, Navi, Stoelverwarming, Cruise control, A start stop, Keyless start
- 2018
€ 21.950