Seat Altea 1.9 TDi Stylance (2004)

Seat Altea
Seat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat AlteaSeat Altea FRSeat Altea FRSeat Altea FRSeat Altea FRSeat Altea - interieurSeat Altea FRSeat Altea XL

UitvoeringAltea 1.9 TDi Stylance
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Kort gezegd een wereldauto ten opzichte van mijn vorige auto. Wat een verschil. De uitrusting van de auto vind ik perfect. Enige wat ik jammer vond is dat er geen optie was om een MP3 radio in te laten bouwen van Seat en dat er voor verwarmde buitenspiegels een extra pakket moet worden aangeschaft. Ik vind dat dit eigenlijk op elke auto met elektrische spiegels zou moeten worden uitgevoerd.

Verder rijdt de auto prima. Met deze motor kom je prima vooruit. Het is geen raceauto, maar ik heb genoeg trekkracht op elk gewenst moment. De binnenruimte van de auto is prima. Lekker veel ruimte om te zitten ook voor de mensen achterin. Daar hebben 2 mensen prima ruimte om te zitten. Ik zou geen volwassen persoon in het midden laten zitten. Kofferbakruimte is voldoende.

Het uiterlijk mag er zeker wezen!!

Net als in een andere review die ik gelezen had kraakt de rijdersstoel licht. Dat vind ik een beetje sloridig. Verder vind ik dat ik de achterklep hard moet dicht slaan om hem te sluiten.