Seat Altea 1.6 Stylance (2004)
| Uitvoering | Altea 1.6 Stylance |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand laatst | 0 km |
In principe is dit een fijne wagen om mee te rijden, je zit iets hoger dan normaal en je hebt heel veel beenruimte achterin. De kofferruimte valt tegen, in mijn Seat Leon die ik eerst reed paste de kinderwagen veel beter. De auto heeft snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en stuurt bij elke snelheid fijn. Het motorvermogen van de 1.6 is te weinig voor een wagen van 1295 kg, maar de financiële stap naar de 2.0 fsi is veel te groot, hier zou nog een motorvariant tussen kunnen. Hij schakelt heel kort en heel prettig. De dubbele airco is lekker lux maar een beetje overdreven. De auto ligt verder goed op de weg en zit vol met airbags dus het is een veilige auto, het is allen jammer als je er problemen mee hebt die de dealer ook niet op kan lossen PON dus niet thuis geeft!
Bout los van stablisatiestang.
Krijsende ruiten wisssers.
Vastzittende kachelklep.
Uit elkaar vallende mattenset.
Ernstige windruis bij de voorportieren(nog steeds niet verholpen).
Bij koude start soms een heel raar gerammel.
Stationair is bijgesteld, hij zuipt nu dus wel maar ik wacht even het koude weer af.