Saab 9-3 Sport Sedan 2.0t Optic (2003)

Uitvoering | 9-3 Sport Sedan 2.0t Optic |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Einde Red Velvet
Nu na 3 jaar gereden te hebben in deze mooie rode zweedse schone is het tijd om afscheid te nemen en zoals het een man betaamt haar in te ruilen voor een jonger exemplaar.
Gekocht in 2015 en nu op 3 weken na 3 jaar in bezit te hebben gehad volgende week afscheid nemen.
Na een jaar dat we deze hadden laten chiptunen op een betrouwbaar adres in Breda naar de 210 PK en 300 NM.
Ze was daar voor al geen trage dame maar na deze kuur ging ze helemaal als de brandweer. Uiteraard had ze ook haar kuren maar ze heeft ons nooit laten staan. De nodige gebruikelijke kosten voor onderhoud maar nooit buitensporig.
Gemiddeld over bijna 50.000 km heeft ze 10.5 liter per kilometer gedaan. Olieverbruik NIKS.
Comfort meer dan voldoende, zelf op de Duitse Autobahn stond ze meer dan geweldig haar mannetje.
Maar afscheid doet pijn en zal vast wel een traantje laten bij het afscheid.
En ja de volgende auto word weer een Saab. een 9-3 XWD Aero 2.8 V6T uit 2008, geimporteerd in 2013. Iets meer PK en NM en iets meer comfort en verheug me er geweldig op
Totale kilometerprijs over de 50K 39 cent per kilometer incl afschrijving, verzekering wegenbelasting en onderhoud