Saab 9-3 1.8i Linear (2004)
Uitvoering | 9-3 1.8i Linear |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Na vier jaar verplicht in een Golf en vooral verplichte omgang met de VW dealer(s) mocht ik eindelijk een nieuwe auto uitzoeken van mijn baas. Het werd op het uiterlijk en interieur de Saab 9-3. Ik heb ook proefgereden in een 407 en een V50 en eerlijk gezegd reed die laatste het lekkerste. Maar van die Volvo rijden er binnen een jaar 10.000 rond en met een Saab rijd je toch wel veel exclusiever. De auto rijdt heerlijk, al vind ik dat de banden relatief veel herrie maken en aan de regensensor kan ik maar nie wennen. Geef mij maar een gewone interval. Over de ruitewissers ben ik trouwens zowiezo niet te spreken. Maar dat is dan ook zo ongeveer het enige. Het dashbord vind ik prachtig, maar ik ben wel blij dat je die kerstboom ’s avonds wel uit kunt zetten. Hoe iemand ooit een 9-3 zonder Business edition kan kopen is me een raadsel! Zo veel moois voor zo weinig geld.
Geen, behalve een niet sluitende tankklep omdat het pinnetje van de centrale vergrendeling te lang was. Door de dealer in 5 minuten verholpen door hem gewoon met een tangetje in te korten.