Renault Twingo (2011)
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Net gekocht 1e indruk
We hebben naast de Ford Fiesta een 2e lpg auto bijgekocht, onze dochter heeft haar rijbewijs en een regelmatige rit naar Brabant, ruim 200km retour. Dus maar snel een auto erbij. Het moest een kleine worden maar wel betrouwbaar en makkelijk in onderhoud, mijn monteur heeft er een paar in onderhoud ook welke op lpg rijden, dus ervaring genoeg, deze komt oorspronkelijk uit Germany, lpg is daar ingebouwd en met 160700km op de klok goed ingereden. Geen luxe , geen extras maar wel een verbruik van 1:14.9, nu gemeten op de 1e 900km. Dus behoorlijk zuinig. Net als bij de Ford ga ik jullie op de hoogte houden onze ervaring met deze Twingo..
Niets aan de hand, gewoon goedkoop rijden
Inmiddels alweer Ruim 6000 km onderweg met de Twingo. Prima auto, simpel, sterk en zuinig, 1:13,5 gemiddeld
Ingeruild
Toch weer ingeruild, Ford Fiesta bijgekocht, dus de Twingo mocht weer gaan. Na bijna 10000km en een redelijke inruil premie besloten om een Fors Fiesta bij te kopen, wederom op lpg met een lage kilometerstand. De Twingo was een leuke intermezzo, maar te eenvoudig uitgevoerd. Geen airco geen cruise control enz. De te eenvoudige uitvoering werd de Twingo fataal.