Renault Twingo 1.2 Dynamique (2010)
| Uitvoering | Twingo 1.2 Dynamique |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 200 km |
Een flinke vooruitgang!
We hebben vorige week onze 13 jaar oude Twingo Benetton verruild voor een hagelnieuwe Twingo 1.2 Dynamique. Vier maanden was de wachttijd, maar ons geduld is flink beloond.
De Twingo is sinds 2010 zeer scherp geprijsd en alles zit er op en aan. Was onze Benetton nogal spartaans uitgerust, nu maken we gebruik van een regensensor, lichtsensor en wat al niet meer.
Een andere rijder vond de Twingo nu nogal tam, maar wij ondervinden een wereld van verschil met de oude Twingo, de nieuwe 1.2 én deze 1.2 16v Dynamique. Vooralsnog zijn we erg tevreden en in ons sas met onze nieuwe aanwinst.
De prima behandeling door dealer Van Kerkhof en Visscher in Gorinchem heeft hier zeker ook aan bijgedragen.
Ik zal over enige tijd een update schrijven. Tot op heden kan ik iedereen aanraden deze auto aan te schaffen.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Renault Twingo

Renault Twingo II: 'Slimme budgetkeuze met verrassend veel ruimte'

Renault Twingo 1.5 dCi – 2011 – 388.642 km - Klokje Rond

Knallen voor 13k met een Abarth 500 of Volkswagen Up GTI, of voor de helft met een Renault Twingo RS

Deze stadsauto's met automaat koop je voor €6.000