Renault Twingo 1.2 16V Night Day (2011)
Uitvoering | Twingo 1.2 16V Night Day |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Stand van zaken
Terug van weggeweest. Helaas kon ik niet meer inloggen via mijn eigen account dus maar een nieuwe aangemaakt. Mijn 1ste reviewinvoer was op 15-12-2011.
Maar goed terug naar mijn twingo. Voorwaar mijn vertrouweling en we maken ons op voor de 120.000 kilometerbeurt. Tussen mijn laatse invoer bij 10.000 kilometer en vandaag zitten de reguliere beurten. En het vervangen van van een ruitewissermotor, omdat de arm van de ruitewisser de motorkap raakte bij gebruik. (Garantie). Ook is de radiator van de airco vervangen door een lek, vermoedelijk steentje oid, ook garantie (!) Helemaal toppie want vervangen van de radiator is geen klein klusje.Verder staat mijn twingo op zijn wintersloffen wat wel maakt dat hij iets meer lust. Maar mijn gemiddelde van 1:20 is ook nu nog steeds de dagelijkse realiteit. Hij rijdt nog steeds op zijn 1ste remblokken rond wat aangeeft dat ik echt veel op de snelweg rondhang. Van olieverbruik is geen sprake. Rustig warm rijden en even laten draaien voor het uitzetten en hij is er tevreden mee. Vol tanken kan even duren afhankelijk van het schuimen van de diesel, met een beetje geduld kom je een heel eind! De planning is om de 500.000 te halen dus ik hou u regelmatig op de hoogte!