| Uitvoering | Twingo 1.2 Authentique |
| KM-stand bij aanschaf | 195.000 km |
| KM-stand laatst | 215.000 km |
Laatste knutsel.
Fijne Knutsel Twingo,
Om mijn verstand op nul te zetten koop ik eens in de twee jaar een auto waar ik standaard te veel voor betaal, haal ze uit elkaar en vervang wat stuk is en verkoop ze weer met verlies.
Het is jammer dat dit soort auto uitsterven, de generatie auto's is maar weinig aan te versleutelen zonder dat je van alles moet inleren.
Ik noem het een domme auto die je bijna probleemloos kan blijven rijden en de huidige generatie auto's zijn zeer slim en daar wordt je dom van want er is bijna niets aan te vervangen zonder dat je problemen kan verwachten.
Mijn twingo is klaar om ermee naar Spanje of Portugal te rijden, net als mijn eerste twingo die ik kocht zonder motor blok.
Wat ik wel beter kan is de remmen, de vorige twingo heeft standaard geventileerde remmen en mijn huidige massieve remmen, als je bergje op en af gaat zijn je schijfje erg snel over de kook en dat is niet erg fijn.
Wordt nog aangepast en hopen op mooi weer op vakantie.
Maar ook aan deze twingo komt einde en nieuwe eigenaar van mijn huidige auto krijgt een halve nieuwe auto die top is onderhouden.