Renault Twingo 1.2 16V ECO2 Collection (2012)

Renault Twingo 1.2 16V ECO2 Collection (2012)

UitvoeringTwingo 1.2 16V ECO2 Collection
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2013

eerste kilometers

Heb de Twingo net een week en het valt echt niet tegen>Rijdt prima,stuurt en schakelt erg soepel.Van wat in nu gereden heb is hij erg zuinig ook n.l. 5.5/100 km en dat valt niet tegen.
Hoe hij verder bevalt zal ik later melden.

update

Heb deze auto nu 4 maanden en hij bevalt me best.Lijkt wel of de vering soepeler word want hij ponkt nu niet meer zo.Besturing is goed,schakelen gaat lekker soepel alleen vind ik een 3 deurs een nadeel,ben altijd 5 deurs gewend dus het was wel wennen als ik achterin passagiers heb.Gooide zo de deur dicht terwijl ze er nog in zaten.Toen ik hem ongeveer 3 weken had wilde mijn vrouw met de auto weg en zag overal glas,hadden ze het zijraam ingeslagen en er de airbags uitgesloopt.
Ik heb er in ieder geval geen spijt van dat ik kleiner ben gaan rijden en hoop er nog veel kilometer mee te rijden.

Update

We hebben nu de 20000 km berijkt en ik moet zeggen dat we best tevreden zijn met deze auto.Hij is lekker zuinig,gem,18,2,en ben daar blij mee.Geen kraakje of piepje als je rijdt en het motortje is best wel pittig.In juni de eerste APK en hij komt er lachend door volgens mij.Er zijn geen reparatie of andere kosten geweest. Enigste wat ik jammer vind,en dat blijf ik zeggen,dat hij maar 3 deuren heeft en dat vind ik het nadeel van deze auto. Verder hoop ik er nog een hele tijd mee te rijden.

Halve ton

Ons autootje heeft nu een halve ton gereden en hij bevalt ons nog steeds goed. Het verbruik is nu minder nl 1 op 20.2 en dat vind ik keurig. Wel zijn onderhoud gehad,distributie vervangen,grote beurt en 4 nieuwe banden bij een km stand van 40000.