en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | Twingo 1.2 16V CO2 Dynamique |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Heb de Twingo 1.2 16V CO2 Dynamique (3-deurs hatchback, B, H5)nu een paar dagen in mijn bezit, en ik kan niet anders zeggen dat een twingo toch echt een klasse beter rijd dan andere kleine auto's. Tevens heb je erg veel waar voor je geld, vooral die regen en lichtsensor die er standaard opzitten zijn een aanrader.
De auto heeft een prima wegligging en komt comfortabel over. Er is nogal veel te doen geweest over de nieuwe versnellingsbak in het model van 2010, maar ik kan niet anders zeggen dat het toch erg prettig is op de snelweg(3100 toeren bij 120 km per uur) en ja dat betekend dat je inderdaad naar de vier moet om even vlot in te kunnen halen. Het is maar net wat je het liefste wil of meer geluid in de auto waardoor je niet terug hoeft te schakelen of deze betrekkelijke rust.Momenteel kwam ik op een gemiddeld gebruik uit van 1 op 15,7 maar dit zal zeker nog beter worden aangezien de auto nog ingereden moet worden. Hierover later meer. Al met al veel auto voor weinig geld, als je tenminste met een kleine auto genoegen neemt.